Ota yhteyttä hankkeen työntekijöihin!

Kiinnostuitko yksilöllisestä elämäntapaohjauksesta? Hienoa! Osallistuminen matalan kynnyksen toimintaamme on turvallista, tavoitteellista ja vieläpä maksutonta.

Kerromme sinulle mielellämme lisää RAULI ha(ll)ussa -hankkeen monipuolisesta toiminnasta. Voit ottaa yhteyttä meihin soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostilla. Jutellaan lisää siitä sopisiko toimintamme juuri sinulle tai asiakkaallesi. 

Voit halutessasi jättää meille yhteydenottopyynnön tai terveisiä alla olevalla lomakkeella.

Hankkeen työntekijöiden esittelyt ja yhteystiedot

Tutustu Anttiin ja Jukkikseen – RAULI Ha(ll)ussa -hankkeen osaaviin ja innostuneihin työntekijöihin. Esittelyt ovat työparin kuvauksia toinen toisistaan.

Antti Raita

liikunnanohjaaja AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, projektityöntekijä

”Aloittaessani Mentellä kesäkuussa -21, oli ilo huomata, että Antti lähtee tekemään Rauli-hanketta kanssani. Aiemmissa töissäni olin kuullut asiakkailta vain positiivista palautetta hänestä. Huomasin hyvin nopeasti, miksi näin oli. Antista huokuu vahva kokemus ja osaaminen ihmisten parissa tehtävään työhön. Hän pohtii kaikkia asioita asiakkaan näkökulmasta, heidän hyvinvointiinsa panostaen. Työskentelyn asenteesta kertoo paljon se, etten muista hänen lähtökohtaisesti kieltäytyneen mistään. Päinvastoin hän käy haastaviakin asioita miettimään niin päin, että mitä tarvitaan, jotta asia mahdollistuisi. Kokeilunhalu yhdistettynä rennonletkeään asenteeseen, mutta kuitenkin tietynlainen tarkkuus tekemisessä on sellainen yhdistelmä, että Antin kanssa työskentely on vaivatonta ja tehokasta.”

Jukka-Pekka ”Jukkis” Laaksonen

yhteisöpedagogi AMK, ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja, projektipäällikkö

”Jukkis on hanketyöskentelyn konkari. Hän on rautainen ammattilainen, jolle asiakkaan hyvinvointi on kaikki kaikessa. Oppi, jonka olen saanut Jukkikselta jo tässä hankkeen alkuvaiheessa on ollut mittaamattoman arvokasta. Hanketyöskentelyssä Jukkiksen kehittävä työote pääsee valloilleen. Hänen ideansa ja pohdintansa on auttanut minua valtavasti ja on ollut hienoa huomata, että ajattelemme asioista myös hyvin samankaltaisesti. Jukkis tuo avoimesti esiin myös paljon uusia näkökulmia ja vinkkejä omien kokemustensa kautta. RAULI – hanke on erinomaisissa käsissä Jukkiksen johdolla.”

Ota yhteyttä


Lähettävä taho täyttää
Tietojen luovutus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.